Rólunk

KiK – Nagyszerű divatcikkek és kiegészítők, kedvező áron

A KiK-nél miden nap új ötleteket talál a divatos öltözködéshez és fantasztikus termékeket családja számára. Keresse fel a KiK üzleteket és fedezze fel a kiváló minőségű, kedvező árú, pompás és trendi ruhákat. Teremtse meg saját egyedi stílusát női, férfi és gyermek divatcikkeink széles választékából, nagy méretekben is.

A KiK sok olyan termékkel lepi meg, melyeket felhasználhat otthonában – a konyhától a hálószobán át az erkélyig és a kertig. Itt a legkisebbek is mindig találnak maguknak valamit. Jöjjön be hozzánk, és nézze meg kínálatunkat gyermekjátékokból és barkácsárúkból.

KIK – Bemutatkozunk

Az alapító Stefan Heinig a német kiskereskedelem egyik legsikeresebb vállalattörténetének alapkövét tette el, amikor 1994-ben Düsseldorf Gerresheimben megnyitotta a KiK első fióküzletét. A KiK Textil und Non-Food GmbH (KiK Textil és Non-Food Kft.) sikere egy új üzleti modell, a textildiszkont kifejlesztésén alapul.

A KiK jelenleg az első tíz között van a legnagyobb német kiskereskedelmi vállalatok rangsorában. Európában több, mint 3400 üzletet üzemeltet, csak Németországban 2600-at.

A jó minőségű és emellett kedvező árú textíliák értékesítése alkotja a cég tevékenységének magját, és a textíliák képezik teljes áruválasztékának kb. 70 százalékát. A kínálatot úgynevezett Non-Food, azaz nem élelmiszerjellegű termékek egészítik ki.

Több, mint 24 000 munkatársunk járul hozzá évről évre az üzletek számának növekedéséhez és a Kik sikereihez.

ci_kik-logo_300dpi

Kapcsolat.