KiK-ajándékkártya

 

Üzleteinkben ismét lehetőség van újratölthető ajándékkártya vásárlására. Válassza ki az alkalomhoz illő kártyát a kínálatunkból, és töltsön rá egy Ön által meghatározott tetszőleges összeget 1.500 – 65.000.-Ft között, melyet bankkártyával és készpénzben is kiegyenlíthet.
 
Az ajándékkártyát bármely magyarországi üzletünkben beválthatja. Ha az ajándékkártyáról történő aktuális vásárlás összege magasabb, mint az ajándékkártyán szereplő egyenleg, akkor a fennmaradó összeget a kártya tulajdonosa, természetesen, más fizetési móddal is kifizetheti.
 
A KiK ajándékkártyára feltöltött összegből birtokosa a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal vásárolhat a magyarországi KiK üzletek teljes választékából, fizetéskor rendszerünk a kártya egyenlegéből az adott vásárlás összegét levonja. Kártyáink tetszőleges alkalommal újratölthetők.
 
Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, és visszavásárlására sincs mód.
 
Papíralapú utalványokat már nem értékesítünk. Ha Önnek van még papíralapú utalványa, az utalványon szereplő határidőig beválthatja bármelyik magyarországi üzletünkben.

 

 

KiK ajándékkártya – jó választás!

 

Szeretné valamely családtagját, barátját vagy ismerősét megajándékozni, de nem tudja pontosan, mi lenne a tökéletes ajándék? 
Ajándékozzon KiK ajándékkártyát bármilyen alkalomra, így biztosan azt az ajándékot kapják Öntől, aminek a legjobban örülnek!
 
KiK ajándékkártya – minden alkalomra!

 


Please wait...
Close
Folgender Artikel wurde erfolgreich in den Einkaufswagen gelegt
Price:
Mennyiség: