Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi információk a KiK-nél

Jelen adatvédelmi nyilatkozatban arról szeretnénk tájékoztatni Önöket, h cégünk hogyan jár el a személyes adatok feldolgozása kapcsán. Tisztában vagyunk azzal, hogy a személyes adatok feldolgozása milyen jelentőséggel bír a felhasználó számára, ennek megfelelően figyelemmel vagyunk a kapcsolódó jogszabályi előírások betartására. Ennek során a legkiemelkedőbb jelentőséggel a magánszféra védelme bír a számunkra, továbbá az adatvédelmet érintő jogszabályi előírások betartása számunkra magától értetődő.

Adatvédelmi gyakorlatunk összhangban van az az Európai Parlament és a Tanács (EU) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 2016/679 rendeletével (DSGVO).

Kérjük, körültekintően olvassa át adatvédelmi információinkat. Amennyiben kérdése lenne, felteheti az nekünk az adatvédelem@kik.hu emailcímen.

 

Jogszabályi háttér

Az Ön adatait az alábbi jogszabályok alapján kezeljük:

  • hozzájárulás pl. newsletterhez, kérdőívekhez: DSGVO 6 (1) lit. a;
  • szerződéskötés előtti tevékenység és rendeléslebonyolítás, szerződéskötés: DSGVO Art. 6 (1) lit. b;
  • jogszabályi kötelezettségek mint pl. megőrzési kötelezettség: DSGVO Art. 6 (1) lit. c;
  • Beleegyezés nélküli reklám, tracking, server-logfiles, cookies, pl. az ajánlat javítása kapcsán és technikai okokból: DSGVO Art. 6 (1) lit. f;

 

Hozzáférési adatok tárolása a szerver logfájlokban

A weboldalunk megjelenítésekor a rendszerünk automatikusan minden oldalmegjelenítésekor számítógépétől adatokat kér és azokat az ún. logfájlokban tárolja.

A következő adatok kerülnek ilyenkor gyűjtésre:

  • a megjelenítés dátuma és ideje,
  • az adat neve,
  • előzmény weboldal címe, ahonnan az illető oldal lekérésre került,
  • IP cím,
  • átvitt adatmennyiség,
  • az internetszolgáltató,
  • a használt operációs rendszer és böngésző.

Ezen adatok más személyi adatokkal történő együttes tárolására cégünknél nem kerül sor. Az IP cím ugyan elméletileg hozzárendelhető egy adott felhasználóhoz, azonban ezen adatok alapján azt egy konkrét személyre közvetlenül visszavezetni nem lehet.

 A szervet logfájlok tárolására a következő indokok alapján van szükség:

  • információtechnológiai rendszereink biztonsága matt (a visszaélések elkerülésére és –forensik);
  • az oldal zavarmentes üzemeltetésének biztosítására,
  • a weboldal optimalizálása miatt.

Az adatok rögzítése és tárolása logfájlokban a weboldal működése szempontjából nélkülözhetetlen, ez ellen a felhasználó nem élhet ellenvetéssel.

Ezek az adatok nem kerülnek marketingcélú felhasználásra és törlésre is kerülnek, amint begyűjtésük célja megvalósult.

 

Adatgyűjtés és –felhasználás kapcsolat felvételekor

Személyes adatokat akkor gyűjtünk csak, ha Ön saját elhatározásából kapcsolatfelvételt (pl. kapcsolatfelvételi nyomtatványon vagy e-mailben) kezdeményez velünk. A begyűjtött adatok köre a mindenkori formanyomtatványon látható. Az Ön által felénk közölt adatokat csak ügye intézése során használjuk. Az ügy teljes lezárultával az Ön adatai más felhasználásra zárolásra kerülnek és a mindenkori adó/számviteli szabályokban szereplő megőrzési idő letelte után törlésre kerülnek, kivéve ha Ön kifejezetten nem járul hozzá adatai más célú felhasználásához vagy mi ki nem kötjük az adatok olyan továbbfelhasználását, amely jogszabályilag engedélyezett és amelyről Ön tájékoztattuk.

 

Álláspályázati adatok

Amennyiben Ön egy álláspályázat kapcsán karrierportálunkon keresztül  vagy e-mailben küld pályázati dokumentációt, adatait csak a pályázata feldolgozása kapcsán használjuk. Az Ön adatait csakis ebből a célből illetve sikeres pályázat esetén a munkaviszony létrejöttéhez használjuk fel. Ha erre nem kerül sor, akkor adatait 6 hónapig őrizzük meg, kivéve ha Ön külön nem járult hozzá adatai hosszabb ideig történő megőrzéséhez. ehhez szükségünk van a kötelezőként megjelölt adatai megadásához, különben ügyét nem vagy csak részlegesen tudjuk intézni.

Adatkezelés e-mailes hírlevélre való feliratkozáskor

Amennyiben Ön feliratkozik hírlevelünkre, akkor az ott megadott adatait kizárólag a rendszeres hírlevélküldés érdekében használjuk. Adatait nem értékesítjük harmadik személyek számára. Klikkeléseit a hírlevélen kizárólag kínálatunk javítása érdekében használjuk fel. A hírlevélről való leiratkozás bármikor lehetséges, akár egy a megadott e-mailcímre történő írással vagy a külön erre a célra létrehozott linkre való kattintással.  

 

Cookiek használata

Ahhoz, hogy honlapunk megjelenését vonzóbbá tegyük, a különféle oldalakon ún. cookiekat használunk. Ezek kis szövegfájlok, amik az ön számítógépén/eszközén kerülnek eltárolásra. Az általunk alkalmazott cookiek egy része böngészője bezárásakor törlődnek, más részük (ún. perzistens cookiek) a gépén maradnak annak érdekében, hogy a weboldalunk újbóli letöltésekor felismerhessük az Ön böngészőjét. A cookiekban tárolt adatokat nem kapcsoljuk össze az Ön személyes adataival (pl. nevével, lakcímével). Böngészőjét úgy állítsa be, hogy a cookiek használatáról értesüljön vagy éppen bizonyos cookiek beépülését bizonyos esetekben vagy általában véve kizárhassa. Ha nem engedélyezi a cookiekat, weboldalunk funkcionalitását korlátozza.

 

Webtrekk használata honlapelemzéshez

Elemző alkalmazásként tracking szoftvereket azért használunk, hogy honlapunk használhatóságát, minőségét és tartalmát mérjük.

Jelen weboldal „Webtrekk Analytics”-et használunk webes ajánlataink optimalizálásához. Ez egy statisztikai program, amely a használatot anonim vagy pszeudonim módon rögzíti. A program használatával a felhasználói szokások adatainak gyűjtése és kiértékelése történik, az Ön böngészőprogramjából származó adatok alapján. Az adatok kiértékelése anonim vagy pszeudonim módon történik, ami azt jelenti, hogy személyes azonosító jegyeket ismertető jelek helyettesítik annak érdekében, hogy az érintett személy meghatározása nem vagy csak nagyon nehezen legyen lehetséges. Az IP-címet a feldolgozás után és tárolása előtt azonnal személytelenítjük. A „Webtrekk” cookiekat is használ.

Adatai feldolgozása a következő okok miatt történik:

  • a kínálat javítása,
  • visszaélések elleni védekezés,
  • statisztika és minőségbiztosítás;

A „Webtrekk” adatgyűtése és –tárolása az alábbi linken a jövőre tekintettel is letiltható: https://www.webtrekk.com/en/index/opt-out-webtrekk/.

A link használatával az Ön adathordozóján egy ún. Opt-Out-Cookie kerül eltárolásra, amely a cookiek törlésekor a többivel együtt törlődik, azaz ha nem ért egyet továbbra sem a „Webtrekk” adatgyűjtéséval/tárolásával, akkor engedélyeznie kell Opt-Out-Cookie elhelyezését ismételten a gépén. Ez a cookie géenként és böngészőprogramonként tárolódik. Amennyiben többféle böngészőt használ, a cookiet aktiválnia kell a különféle böngészőkben illetve gépeken.

A „Webtrekkhez” további információk itt találhatók:

 

Olapic alkalmazása

Annak érdekében, h termékeink fotói inpirációt jelentsenek mások számára, mi az Olapic Inc. NY, USA szolgáltatását vesszük igényba, melyről részletes információk itt találhatók:

http://www.olapic.com/tos/

Olapic a megbízásunkból olyan képeket keres az instagrammon, amelyet a KIK elvárásoknak megfelelően kínálnak. Ekkor a KIK kapcslatba lép a kép tulajdonosával (aki instagram felhasználó) és egy használati szerződés megkötését kezdeményezi, amellyel lehetővé válik ezen képek és a hozzájuk tartozó információk KIK által meghatározott reklámcélú felhasználását. Ennek szabályozási alapját a DSGVO Art. 6 (1) lit. f pontja képezi. A KIK-nek jogos gazdasági érdeke fűződik ahhoz,hogy termékeit különböző, főként digitális csatornákon keresztül az új médiák felhasználásával eljutatthassa a vevői célcsoporthoz. A képet és a kapcsolódó információkat a KIK az interneten (ide értve a közösségi oldalakat is) használja. A használatra a KIK Textil és Non-Food Kft. (1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.) és kapcsolt vállalkozásai egyaránt jogosultak. Ugyancsak a nyomtatott médiumokban is sor kerülhet a felhasználásra. A képtulajdonos felhasználó beleegyezése/vele való szerződéskötés nélkül a képek felhasználására nem kerülhet sor.

KIK csak a használathoz szükséges adatokat dolgozza fel, úgymint természetes személyek képei, fióknév vagy éppen a közösségi oldalakról származó adatokat mint pl. e-mail cím.

 

Tájékoztatáskérési  jog  és kapcsolatfelvétel

A fenti esetekben megvalósuló személyes adat-kezelések kapcsán Ön jogosult tájékoztatást kérni tőlünk, kérheti továbbá személyes adatainak helyesbítését, törlését, és az adatkezelés korlátozását.

Kérjük, hogy ezirányú kéréseivel forduljon bizalommal vállalatunk adatvédelmi kapcsolattartójához az alábbi elérhetőségen:

KIK Textil és Non-Food Kft.

Győri Levente

1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.

adatvedelem@kik.hu

 

Jogainak megsértése esetén Ön a jogszabályban meghatározott feltételekkel a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, honlap: www.naih.hu, tel. +36 (1) 391-1400), valamint bírósági jogorvoslatot vehet igénybe.

A személyes adatok kezeléséért felelős adatkezelő magyarországi üzleteink vonatkozásában a

KIK Textil és Non-Food Kft.

Székhelye: 1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.

Cégjegyzékszáma: 01-09-892071

Adószáma: 14170584-2-43

 Adatok a cégvezetésről illetve a cégünkről az impresszumban találhatók.


Please wait...
Close
Folgender Artikel wurde erfolgreich in den Einkaufswagen gelegt
Price:
Mennyiség: